Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@01:16:53 GMT

حاج قاسم شهادتش را از حضرت زهرا (س) گرفت

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۶۰۷۲۱

حاج قاسم شهادتش را از حضرت زهرا (س) گرفت

فرمانده لشکر مقدس ۱۴ امام حسین (ع) گفت: حاج قاسم شهادتش را از حضرت زهرا (س) و از شهدایی مانند حاج احمد کاظمی و حسین خرازی گرفت؛ در اوج عملیات کار را می‌سپرد به جانشینش و می‌آمد روضه حضرت زهرا (س).

به گزارش ایمنا و به نقل از دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج استان اصفهان، سردار هاشمی‌پور، فرمانده لشکر مقدس ۱۴ امام حسین (ع) در وبینار کشوری «شاخص‌های مکتب فکری شهید سردار حاج قاسم سلیمانی» که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان و با همکاری بسیج اساتید استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: ولی فقیه در کشور ما به عنوان نایب امام زمان (عج) است، ۲۳۰ هزار شهید دادیم، در وصیت نامه تمام شهدا دفاع از ولایت تاکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات داعش در سوریه تاکید کرد: هدف اصلی دشمن حمله به ایران بود.

هاشمی پور گفت: وقتی رهبر معظم انقلاب فرمودند محور مقاومت باید باقی بماند، تفکر حاج قاسم آن را حفظ کرد.

هاشمی‌پور اظهار کرد: بصیرت افزایی مشکل اساسی ماست، به خاطر اینکه بصیرتمان کم است اعتقاداتمان بعضی وقت‌ها دچار نوسان می‌شود.

وی ادامه داد: حاج قاسم اعتقاداتش نوسان نداشت، محکم پای ایمان و اعتقادش ایستاده بود و همیشه دنبال شهادت بود.

هاشمی‌پور تاکید کرد: حاج قاسم در جلسات فقط ذکر می‌گفت، رهبر معظم انقلاب درجه سرلشکری را اعطا کردند و فرمودند کاری که حاج قاسم در جبهه مقاومت کرد از طول دفاع مقدس ما اهمیتش بیشتر است.

وی با بیان اینکه حاج قاسم انقلاب را به رخ جهانیان کشید و اسلام و شیعه را سربلند کرد گفت: مدافعان حرم با عشق و علاقه در این راه قدم می‌گذارند.

هاشمی‌پور با بیان اینکه شگرد دشمن این است که هر مشکلی داخل کشور را گردن ولایت و حامی انقلاب بیندازد، اظهار کرد: امنیت در کشور از موضوعات مهم است حاج قاسم هم توجه به موضوع نیروهای مسلح را در وصیت نامه خود اشاره می‌کند.

وی گفت: در فتنه ۸۸ وزیر امور خارجه آمریکا به صراحت اشاره کرد پشت اغتشاشات تهران بودیم.

فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین (ع) با بیان اینکه حاج قاسم، فدایی ولایت شد افزود: مکتب حاج قاسم باید در کشور رونق پیدا کند اعتقادمان این است این مکتب همان ولایت امیرالمومنین (ع) و ولایت فقیه است.

وی گفت: مکتب حاج قاسم یعنی راستی، پاکی، صداقت، ایمان، نداشتن دورویی، منافق صفت نبودن، اعتقاد راسخ به خدا، ایمان داشتن و مردمی بودن است.

هاشمی‌پور در ادامه به افتخارات علمی کشور در جهت احراز هویت شهدا اشاره کرد و گفت: شهید شکراییان از شهدای گمنام مدفون در دانشگاه صنعتی اصفهان بود که بعد از ۳۹ سال پدر و مادرش از چشم انتظاری بیرون آمدند.

وی با اشاره به احراز هویت شهید احمد مصلحی، اظهار کرد: هنوز هم سالی ۲۵۰ تا ۳۰۰ شهید داریم تقدیم انقلاب می‌کنیم، اسرائیل و آمریکا می‌خواهند جمهوری اسلامی نباشد مواظب باشیم راهی را نرویم که که اینها می‌خواهند.

هاشمی‌پور سپس به شهید خیامیان از شهدای اصفهان که در تپه نور الشهدای تویسرکان به عنوان شهید گمنام مدفون و اخیراً بعد از ۳۹ سال احراز هویت شده و چشم انتظاری خانواده‌ای این شهدا اشاره کرد و گفت: شهیدان امامزادگان عشق هستند، حاج قاسم می‌گفت من تمام زندگیم را حاضرم بدهم یک مرتبه دیگر صدای احمد کاظمی را بشنوم ماهی یک مرتبه می‌آمد گلستان شهدا و نجوا می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: حاج قاسم شهادتش را از حضرت زهرا (س) و از شهدایی مانند حاج احمد کاظمی و حسین خرازی گرفت؛ در اوج عملیات کار را می‌سپرد به جانشینش و می‌آمد روضه حضرت زهرا (س)؛ راه و مکتب حاج قاسم همان مکتب امامین انقلاب و مکتب اهل بیت عصمت و طهارت است.

کد خبر 546949

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهادت سردار قاسم سلیمانی شهید سلیمانی شهید شهادت قاسم سلیمانی شهادت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حضرت زهرا هاشمی پور حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد هادی مشیری خراسانی، کارشناس مذهبی درمورد شاگردان امام جعفر صادق (ع) گفت: امام جعفر صادق علیه‌السلام به عنوان یک شخصیت ویژه‌ی اسلامی؛ هم در جهان اسلام و هم در مکتب شیعه مطرح هستند.

وجود مبارک امام صادق علیه‌السلام در دوران خود از عظمتی برخوردار بودند که دانشمندان مطرح زمان نسبت به عظمت علمی حضرت علیه‌السلام همیشه معترف بودند. شخصیت‌هایی مثل ابوحنیفه، مالک و شخصیت‌های دیگری که بعضاً از شاگردان امام جعفر صادق علیهم السلام در میان شیعه محسوب می‌شدند. مثل جناب جابر حیان که دانشمندی اهل طوس بود و برای ادامه تحصیل به ری رفت و سپس، از آن جا عازم مدینه شد و به محضر امام جعفر صادق علیه السلام رسید و دو سالی در محضر حضرت علیه‌السلام شاگردی کرد و علوم فراوانی را فرا گرفت و وقتی برای دستگیری‌اش داخل منزلش رفتند و دستگیرش کردند مقداری از علوم خود را در کتاب‌های خود منتقل کرده بود که این کتاب‌ها توسط دشمنان زمان ازبین رفتند و بخش اندکی از علوم و رساله‌ها و کتاب‌های ایشان در اختیار شیعیان باقی ماندند و همین مقدار اندک از کتاب و رساله‌های ایشان باعث شدند تا این دانشمند بزرگوار به عنوان پدر علم شیمی در دنیا مطرح شود. 

حجت‌الاسلام مشیری خراسانی تصریح کرد: مفضل، یکی دیگر از شاگردان امام جعفر صادق (ع) و از اندیشمندان زمان خود بودند و حضرت علیه السلام عنایت ویژه‌ای به ایشان داشتند که در یک مقطعی هر روز صبح، امام جعفر صادق علیه السلام به ایشان مباحث توحیدی را در قالب معارف زیست محیطی و انسان شناسی و علوم مختلفی از این قبیل آموزش می‌دادند و این شاگرد امام جعفر صادق علیه السلام، کتابی را به نام «توحید مفضل» نوشت که حقیقتاً امروز، یکی از آثار فاخر علمی در جهان به ویژه نزد شیعه و مسلمانان است و وقتی این کتاب‌ها و آثار شاگردان امام جعفر صادق علیه السلام و افرادی که به دست حضرت علیه السلام تربیت شده و رشد پیدا کرده‌اند را نگاه می‌کنیم عظمت کار امام جعفر صادق علیه السلام، خودش را نشان می‌دهد. 

این کارشناس مذهبی مطرح کرد: هشام بن حَکَم از دیگر افرادی بود که از شاگردان و پرورش یافته‌های امام جعفر صادق علیه السلام به شمار می‌آمد که هارون عباسی درمورد ایشان می‌گفت زبان هشام در دل‌های مردم از هزاران شمشیر موثرتر است. 

وجود مبارک امام جعفر صادق علیه السلام علاوه بر تربیت شاگردان نسبت به رسیدگی به امور جامعه خود تلاش و همت ویژه‌ای داشتند؛ به طوری که حضرت امام جعفر صادق علیه السلام، بخشی از درآمد‌های خود را صرف نیازمندان جامعه کرده و حتی بخشی از آن‌ها را با بردن آذوقه درب منزلشان به صورت گمنام تأمین می‌کردند. به همین دلیل، به دوستان و شاگردان خود تأکید زیادی می‌کردند که اگر نیاز ندارند کار و تلاش کرده و با آن، دیگران را تأمین کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مشیری خراسانی افزود: یکی از دوستان امام جعفر صادق علیه السلام نقل می‌کند که در مسجد مشغول عبادت بوده است و حضرت امام جعفر صادق علیه السلام وارد مسجد پیامبر (ص) شدند و دیدند که دوست حضرت (ع) مشغول عبادت و دعا هستند. 

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند که این وقت روز، این جا چه می‌کنی؟ آن فرد عرض کرد: آقا. الحمدالله وضع مالی بنده خوب است و دیگر، نیازی به کار کردن ندارم و به اندازه کافی، دارایی دارم و به همین دلیل، می‌خواهم بقیه عمرم را به عبادت صرف کنم. 

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند: خیر. برو و کار کن و با انجام کار و بدست آوردن درآمد خود، زندگی دیگران که نیاز دارند را تأمین کن.

 این نشان دهنده نگاه عمیق اسلام به کسب و کار و ایجاد درآمد در سطح جامعه است؛ یعنی به گونه‌ای کسب درآمد کنیم که اگر خودمان به آن نیازی نداریم حداقل، دیگران بهره‌مند شوند. بنابراین، افراد در هر فضای اقتصادی که باشند موظف هستند برای تأمین جامعه و نیاز دیگران کار کنند و از درآمد و ثروت بدست آمده، دیگران را مورد بهره‌مندی قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان
  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان+ فیلم
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • برپایی اجتماع صادقیون در استان سمنان+ فیلم
  • برپایی اجتماع صادقیون در استان سمنان
  • احیای جایگاه مرجعیت علمی اهل‌ بیت در مکتب امام صادق (ع)