Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به برخورداری دانشگاه آزاد اسلامی از 11 میلیون مترمربع فضای مسقف گفت: اکنون فضاهای مسقف و روباز دانشگاه آزاد اسلامی به 40 میلیون مترمربع رسیده است.

به گزارش ایسنا، مهندس محسن هاشمی رفسنجانی در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های ساختمان آموزشی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، ورزشگاه فرهیختگان، محوطه‌سازی و رونمایی از تندیس بزرگان (طرح‌های ماندگار فرهنگی) در دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا حضور یافت و علاوه بر بازدید از این دانشگاه در جمع مسئولان و دانشگاهیان با گرامیداشت نام و یاد آیت الله هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های بارز آیت الله هاشمی عقلانیت و پرهیز از افراط و تفریط بود و ایشان در طول زندگی همیشه تلاش کرد در مسیر اعتدال حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آیت الله منش اعتدالی خود را از ابتدا و در دوران تحصیلات حوزوی و مبارزاتی حفظ کرد و در طول تمام دوران زندگی خود چند موضوع را به فراموشی نسپرد که از جمله آنها قرآن پژوهشی و کار روی قرآن بود، حتی در دوران مبارزه و پس از پیروزی انقلاب این موضوع را فراموش نکرد.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یکی از دغدغه های آیت الله هاشمی (ره) موضوع تحقیق و پژوهش بود که نقطه تبلور این دغدغه در راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی تجلی پیدا کرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: آیت الله هاشمی در سال 1346 نخستین مرکز آموزش را در جنوب تهران به نام بنیاد فرهنگی رفاه تاسیس کرد که این بنیاد همچنان فعالیت علمی خود را ادامه می‌دهد.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: آیت الله هاشمی با توجه به تجربه بنیاد و با مشارکت و همکاری دوستان و همرزمان خود از جمله مقام معظم رهبری، دکتر جاسبی و... دانشگاه آزاد اسلامی را راه‌اندازی کرد.

وی با یادآوری دوراندیشی آیت الله هاشمی رفسنجانی خاطرنشان کرد: ایشان در اوج جنگ تحمیلی در اندیشه توسعه ایران و رفاه مردم بود که یکی از مصادیق آن را می توان در احداث متروی تهران بازگو کرد.

مهندس هاشمی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با گذشت 35 سال از تاسیس خود در سراسر ایران به صورت کاملا عدالت محور مشغول به خدمت به آینده‌سازان این مرز و بوم است.

فرزند ارشد آیت الله هاشمی بیان کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی با یک میلیون و پانصد و پنجاه هزار دانشجو و بیش از 68 هزار استاد تمام وقت، نیمه وقت و مدعو و 38هزار کارمند، یک خانواده با نزدیک به 7 میلیون جمعیت است و اکثر مردم ایران به طور مستقیم و غیرمستقیم با دانشگاه آزاد اسلامی ارتباط دارند.

این مقام مسئول با اشاره به منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه لزوم فراهم کردن رفاه، امنیت و آسایش مردم اظهار کرد: دانشگاه های کشور نقش مهم و راهبردی را برای دستیابی به این هدف بر عهده دارند.

هاشمی با توجه به برخورداری دانشگاه آزاد اسلامی از 11 میلیون مترمربع فضای مسقف گفت: البته اکنون فضای مسقف و روباز و محوطه‌های دانشگاه آزاد اسلامی به مرز حدود 40 میلیون مترمربع رسیده است و با تکمیل پروژه های نیمه کاره در مجموع سرانه فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی برای هر دانشجو از مرز 12 مترمربع خواهد گذشت.

وی افزود: همه این فضاها و زیرساخت‌ها با مشارکت مردم و درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی بدون تکیه بر اعتبارات دولتی محقق شده که این نمونه بارز اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری است.

این مقام مسئول تاکید کرد: نباید روند توسعه و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی دچار خسران و رکود شود و باید همه دست اندرکاران از این درخت پرثمر حمایت و پشتیبانی کنند.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری سفر گذشته خود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا گفت: از فاصله سفر گذشته تا امروز پروژه های عمرانی این واحد با سرعت بسیار بالا انجام شده و به نوعی دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا در زمینه اجرای پروژه های عمرانی یک رکورد خوب زده است.

هاشمی یادآور شد: همه فعالیت های عمرانی در حال اجرای دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا به مرحله بهره برداری رسیده است.

این مقام مسئول با توجه به تحولات و موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا تاکید کرد: این واحد باید به سمت کیفی سازی فعالیت ها حرکت کند.

وی سرانه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا برای هر دانشجو 7 متر اعلام کرد و گفت: واحد بوئین زهرا این ظرفیت را دارد که سرانه فضای دانشجویان را به 10 متر برساند.

هاشمی خطاب به مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا گفت: مدیریت این واحد اگر هر درخواستی برای توسعه و احداث دارد به سازمان مرکزی ارایه دهد که بررسی لازم برای صدور مجوز انجام شود.

وی افزود: با توجه به همجواری با شهرک های صنعتی بزرگ و مهم کشور، دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا می تواند زمینه ارتباط بیشتر واحدهای علمی با مراکز صنعتی را فراهم کند.

با توجه به همجواری با شهرک های صنعتی بزرگ و مهم کشور، دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا می تواند زمینه ارتباط بیشتر واحدهای علمی با مراکز صنعتی را فراهم کند

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری اینکه 35 درصد دانشجویان واحد بوئین زهرا در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند، تصریح کرد: اگر ما مباحث شرکت های دانش بنیان و فن آوری را جدی بگیریم و حمایت کنیم، می توانیم دانشگاه آزاد اسلامی را بدون تکیه و وابستگی به شهریه دانشجویان مدیریت کنیم.

هاشمی با بیان اینکه بخشی از دانشجویان این واحد را استان تهران، البرز و حتی شهر قزوین تشکیل داده اند، گفت: این استقبال و حضور نشان دهنده کیفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این مراسم که با حضور محسن هاشمی رفسنجانی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مرتضی موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، قدرت‌الله علیخانی عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، دکتر رضا شعبان‌نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا، روح الله بابایی صالح نماینده مردم شهرستان های بوئین زهرا و اوج در مجلس شورای اسلامی، ارسلان قاسمی فرماندار شهرستان بوئین زهرا، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، استادان و دانشجویان و جمع دیگری از مسئولان برگزار شد، ساختمان آموزشی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا به بهره‌برداری رسید.

ساختمان آموزشی، پژوهشی که به نام آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نامگذاری شده در چهار طبقه ساخته شده و شش هزار و 440 مترمربع فضای آموزشی دارد و ساخت آن حدود دو سال زمان برده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • (ویدئو) بغض محسن هاشمی درباره خواب عجیبی که آیت‌الله هاشمی ۶ ماه قبل از فوت دید
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • ببینید | پاسخ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مورد ثروت افسانه‌ای